Cursos i activitats per a joves - tardor 2023

Resumen Noticia

Cursos i activitats per a joves - tardor 2023

Fecha Noticia
Body

Per a joves de 12-30 anys

MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

El certificat de manipulador/a d'aliments és un requisit indispensable per a qualsevol lloc de treball relacionat amb la restauració col·lectiva (cambrer/a, monitor/a o educador/a de menjador…) i una eina necessària per a obrir-se pas en el difícil món laboral. Cal disposar d’un compte de correu de gmail per a accedir a l’aula virtual.

Places: 25. Duració: 8h. Lloc: en línia. Professorat: Accent. Horari i data: aula en línia oberta a partir del dimarts 21 de novembre. Preu: 6,60€ per a joves de 16 a 19 anys / 11€ per a joves de 20 anys o més.

(DI)JOCS DE TAULA

Tens entre 16 i 30 anys i t'agraden els jocs de taula? Apunta't a les nostres vesprades de jocs i demostra les teues habilitats en el tauler.

Places: 15. Lloc: Centre Jove Túria. Dinamitzen: Yolanda Martínez i Àngela Capdevila. Horari: els dijous, de 17 a 18:30h. Dates: 16 i 30 de novembre. Preu: gratuït.

 

 

+joves (12-16)

(DI)JOCS DE TAULA

Si eres amant dels jocs de taula, ara tens una oportunitat per a practicar i divertir-te i també conéixer de nous. Les sessions de jocs estaran dinamitzades pel nostre equip.

Places: 15. Lloc: Centre Jove Túria. Dinamitzen: Yolanda Martínez i Àngela Capdevila. Horari: els dijous, de 17 a 18.30h. Dates: 9 i 23 de novembre. Preu: gratuït.

QUADRES VIUS

No cal ser Da Vinci o Frida Kahlo per a considerar-se artista. Aprofita per a despertar els teus dots artístics en aquest taller on combinaràs la naturalesa amb l'art.

Places: 12 Duració: 2h. Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: Ginkgo educación. Horari: 18h. Dates: : dijous 30 de novembre. Preu: gratuït.

TERRARI

T'agradaria crear el teu propi oasi? Uneix-te al nostre taller terrari i dona vida a la teua pròpia jungla en miniatura.

Places: 12 Duració: 2h Lloc: Centre Jove del Mercat. Professorat: Ginkgo educación. Horari:18h. Dates: dijous 23 de novembre. Preu: gratuït.

 

 

EINES, formació per a la dinamització juvenil - Per a joves de més de 16 anys

GESTIÓ DE CONFLICTES I MEDIACIÓ EDUCATIVA

Amb aquest curs podràs conéixer habilitats socials i tècniques per a desenvolupar la capacitat de mediació en les relacions personals i grupals i resolució de conflictes. Cal disposar d’un compte de correu de gmail per a accedir a l’aula virtual.

Places: 25. Duració: 30h. Lloc: en línia. Professorat: Accent. Dates: l’aula virtual s’obrirà el dimarts 14 de novembre. Preu: gratuït.

FORMACIÓ EN PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES

Què fer davant d’una situació de consum? Com marcar normes i regles? Com reduir el consum de substàncies? En aquesta formació coneixeràs pautes d’actuació per a treballar amb joves mitjançant activitats i recursos que generen  salut en projectes d’associacionisme, participació i dinamització.

Places: 12. Duració: 10h. Lloc: Centre Jove del Mercat Professorat: Sonia Espinosa – UPCCA Mislata. Horari: dimarts i dimecres, de 17 a 19:30h. Dates: 21, 22, 28 i 29 de novembre. Preu: gratuït.

Més cursos EINES:

1. Participar i educar. Pedagogies participatives des de les infàncies
2, 9, 16 de novembre. Quart de Poblet.

2. Curs d’educador/a de menjador escolar
Formació en línia. Inici 7 de novembre. Alaquàs

3. Gestió de conflictes i mediació educativa
Formació en línia. Inici 14 de novembre. Mislata

4. Píndoles informatives per a treballar temes d’alimentació amb població jove…

·Com disminuïsc els sucres afegits de la meua alimentació diària? 15 de novembre. Xirivella

·En què em fixe quan llig l'etiquetatge dels aliments envasats? 22 de novembre. Xirivella

·Tot el que has de saber per a seguir una alimentació «veggie». 29 de novembre. Xirivella

5. Formació en prevenció de conductes addictives
21, 22, 28 i 29 de novembre. Mislata

6. Rec! Iniciació al podcàsting
23 de novembre. Alaquàs

7. Curs realització i control de projectes i activitats
30 de novembre. Alaquàs

8. Taller d'iniciació als jocs de taula
2 de desembre. Xirivella

9. Taller d'iniciació als jocs de rol
16 de desembre. Xirivella

10 . Certificat de manipulador/a d'aliments en línia
Formació en línia. Inici 18 de desembre. Alaquàs

11. Time to vote, eleccions europees!
15 de febrer de 2024. Alaquàs

12. Curs MAT 2024 (Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil)
Preinscripció: del 20 de novembre al 18 de desembre - Curs: 19 de gener al 15 de març de 2024

 

IMAGINA MISLATA - FÒRUM JOVE

Dimecres, 15 novembre, de 17:30 a 20:30h, al Centre Jove Túria 

Si vols traslladar les teues opinions i propostes a l’Ajuntament, aquest és un bon moment per a, de manera col·lectiva, reflexionar, dialogar i exposar les teues inquietuds sobre el municipi, el que és fa en els Centres Joves o qualsevol altra qüestió que consideres oportuna. Més informació en www.mislatajove.org

Fes ací la teua INSCRIPCIÓ

 

MISLATAJOVE 2202 - OCI NOCTURN SALUDABLE

HALLOWEEN

Dimarts, 31 d’octubre, de 20 a 00h.

Conta la llegenda que en la Vespra de Tots Sants els esperits poden travessar la línia que separa el món dels vius del dels morts. Les disfresses i l’ambientació de terror pretenen allunyar els mals esperits i els dimonis... t'atreveixes amb això? Vine i coneix les nostres terrorífiques activitats.

PRECAMPANADES DE CAP D’ANY

Divendres, 15 de desembre, de 20 a 00h.

S'acosten les Festes Nadalenques: adorns, ambient, cançons, olors... Prepara l'entrada a les festes amb nosaltres: activitats, música, diversió i precampanades! T'ho perdràs?

 

 

LLETRES JOVES

Si adores les històries i personatges dels llibres, Lletres Joves és el teu espai literari. Ací, compartim lectures fascinants, analitzem trames intrigants i debatem idees. Uneix-te a nosaltres i portarem la màgia de la literatura a un altre nivell.

Places: X. Duració: X. Lloc: Centre Jove Túria. Horari: els dimarts, de 18 a 20:30h. Dates: 28 de Novembre. Preu: gratuït.

 

 

PREMIS JUVENILS DE LITERATURA BREU, 2022

Divendres 27 d’octubre, 19h. Centre Sociocultural La Fàbrica. 

Acte de lliurament dels premis de l’any passat i presentació del llibre amb les obres guanyadores. Amb la participació dels autors i les autores. Comptarem amb l’acompanyament musical de NOVEMBRE ELÈCTRIC.

 

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascun en la data que pertoque, a partir del 23 d’octubre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció pots fer-la per internet o als Centres Joves. Els cursos es realitzaran si hi ha almenys 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen, preferentment, a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes, els més joves -12 a 16 anys- i els que formen part del programa eines, per a majors de 16 anys).

Inscripció per internet: pots fer la teua inscripció a través de la pàgina web www.mislatajove.org. Recorda que les persones menors d’edat necessitaran per a registrar-se les dades de pare/mare/tutor/a a més de les seues pròpies.

Carnet jove: les persones que tinguen el CARNET JOVE gaudiran d’una tarifa especial en els preus dels cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es pot demanar el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

 

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org

Whatsapp: 672 352 52.

Imagen Noticia