Et recomanem

Et recomanem

El Centre del Carme ofereix, per primera vegada a Espanya, una gran retrospectiva de l’obra de l’artista i dissenyador Jaime Hayon, per a conéixer el seu univers personal i el seu procés de creació.

L’any en què València és Capital Mundial del Disseny, no podia faltar un reconeixement a la figura d’aquest artista, un referent al nostre país, l’obra del qual combina disseny i art, artesania i indústria, amb la finalitat d’acostar la ciutadania a l’univers estètic de la vida quotidiana. ‘Jaime Hayon: InfinitaMente’ mostra una selecció dels dissenys més emblemàtics d’aquest carismàtic creador, tant en l’esfera d’instal·lacions i peces artístiques com en la de productes per a empreses.

L’exposició també inclou treballs que mai s’han presentat a Espanya com ‘Masquemask’, ‘Mesamachine’ o ‘Mediterranean Digital Baroque’, així com obra pictòrica i escultòrica de gran format.

Plis Play són un muntó de continguts culturals amb molt d’humor i bon rotllo

A l’exposició permanent de L’ETNO, No és fàcil ser valencià/na proposem reflexionar al voltant d'aquestes qüestions prenent com a referent la societat valenciana, des de la fi del món preindustrial fins als nostres dies. L'exposició s'ha organitzat en tres àmbits i en cadascun s'aborda un tema: la Ciutat, on es plantegen qüestions que han de veure amb la tensió entre global i local; les Hortes i les Marjals, on es parla d'alguns estereotips al voltant de la cultura valenciana; i el Secà i la Muntanya, on es fa referència a temes poc coneguts de les terres de l'interior valencià. 

Programa divulgatiu sobre sexe i educació afectiva d'Àpunt, dirigit a adolescents. Conduït per Lara Avargues.