Per a rebre informació

Per a rebre informació

Si vols estar al dia de totes les activitats i convocatòries que com a jove t'interessen et pots suscriure al nostre butlletí electrònic que t'enviarem periòdicament al correu electrònic amb les novetats de la nostra web.

Ací pots omplir el formulari de suscripció. També pots buscar-nos a les xarxes socials (Facebook, Instagram). Ens trobaràs com a mislatajove. A més, tenim un grup de difusió de whatsapp al qual et pots suscriure

Si vols anul·lar la teua suscripció només has d'usar el botó de BAIXA que trobaràs en el peu del butlletí electrònic.

Cos2

Les dades que ens has facilitat les tractarà l'AJUNTAMENT DE MISLATA en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions o notificacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil (SMS, MMS, Whatsapp), per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Les dades es conservaran mentres no sol·licites la baixa en el sistema de comunicacions. No obstant això, les dades es podran conservar, si és el cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, finalitats d'investigació científica i històrica o finalitats estadístiques. La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals radica en el consentiment explícit manifestat en la formalització de sol·licitud d'aquest sistema de comunicació institucional. Les dades no se cediran o comunicaran a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei. No obstant això, les dades podran ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres serveis tècnics, per tal de donar el suport necessari per a l'enviament de les comunicacions o notificacions. 

Podràs exercir els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si és el cas, Oposició. A aquests efectes, hauràs de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'AJUNTAMENT DE MISLATA, plaça Constitució, 8 o, si és el cas, al nostre delegat de Protecció de Dades (dpo@mislata.es). En l'escrit hauràs d'especificar quin d'aquests drets sol·licita que siga satisfet i, al seu torn, hauràs de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En el cas que actues mitjançant representant, legal o voluntari, hauràs d'aportar també document que acredite la representació i el seu document identificatiu. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el teu dret a la protecció de dades personals, podràs interposar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

__________________________

A més, per a qualsevol dubte sobre com donar de baixa la teua adreça electrònica de la suscripció al butlletí de novetats de MISLATAJOVE.ORG pots fer servir la següent adreça de correu electrònic: info@mislatajove.org