Comunicació inclusiva per a joves

Fecha Noticia
Body

Del 7 al 16 de Maig.

COMUNICACIÓ INCLUSIVA PER A JOVES

Desenvolupa habilitats de comunicació afectiva i promou l'us d'un llenguatje inclusiu entre la joventut, amb l' objectiu de promoure el respecte y la diversitat,

Horari: Els dimarts i els dijous de 17:30h a 20:30h.

Duració: 12h.

Places: 15.

Lloc: Centre Jove Túria.

Professorat: Elig Consultoria Polítiques d'Igualtat i diversitat.

Preu: gratuït.

INSCRIPCIONS 

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 4 de març.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció pots fer-la per internet o als Centres Joves. Els cursos es realitzaran si hi ha almenys 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen, preferentment, a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes, els més joves -12 a 16 anys- i els que formen part del programa eines, per a majors de 16 anys).

Inscripció per internet: pots fer la teua inscripció a través de la pàgina web www.mislatajove.org. Recorda que les persones menors d’edat necessitaran per a registrar-se les dades de pare/mare/tutor/a, a més de les seues pròpies.

Carnet jove: les persones que tinguen el CARNET JOVE gaudiran d’una tarifa especial en els preus dels cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es pot demanar el corresponent certificat d’assistència. Per a poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

 

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org

Whatsapp: 672 352 521

Imagen Noticia